Serviciile oferite

Consultanță

01.
Vă punem la dispoziție servicii de consultanță gratuite, pentru a putea alege cele mai potrivite soluții de securitate pentru familia și/sau afacerea dumneavoatră. Puteți profita la maxim de acestă consultanță pentru a afla toate detaliile despre metodele prin care vă putem proteja de evenimentele neprevăzute.

Departament tehnic

02.
Departamentul nostru tehnic vă stă la dispoziție cu servicii de mentenanță, proiectare și instalare pentru întreaga gamă de sisteme electronice de securitate existente pe piață: Sistemele de alarmă la efracție, au rolul de supraveghere permanentă a zonelor protejate, detecție a persoanelor neautorizate prin senzori de mișcare și semnalarea efracției atât acustic cât și către dispeceratul activ 24/7. Sistemele de alarmă incendiu, detectează chiar și cea mai mică posibilitate a focului necontrolat într-un spațiu închis. Sistemele de supraveghere video, vă ajută să fiți mereu cu un ochi în căminul dumneavoastră sau în incinta afacerii pentru a supraveghea demersul bun al lucrurilor.

Monitorizare și intervenție rapidă

03.

Acest serviciu constă în observația permanentă (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor transmise de către sistemul local de alarmă la dispeceratul nostru și gestionarea acestora în funcție de tipul evenimentului transmis.

Operatorii dispeceri interpretează fiecare semnal primit de la abonați, iar în caz de efracție, declanșare buton de panică, incendiu, sabotaj, căderi de tensiune sau de acumulator se alertează echipajele mobile de intervenție pentru deplasarea imediată la obiectiv și soluționarea problemei.

Pază umană/Gardă de corp

04.

În cazul în care necesitați, vă punem la dispoziție servicii de pază umană cu personal instruit, din punct de vedere psihologic capabil să asigure orice obiectiv în condiții de siguranță cu discreție, cinste și corectitudine. Garanția calității serviciilor agenților trimiși la obiectiv este dată de controalele efectuate de către inspectorii de teren, șefii de divizie și de obiective pe timp de zi/noapte și sistemul de raportare din oră în oră la dispecerat. Iar un plus de siguranță este oferit de posibilitatea agentului de pază de a intra în legatură cu echipajele de intervenție aferente zonei din care face parte obiectivul în cazuri de forță majoră.

Interfonie și video-interfonie

05.

Instalăm chiar și sisteme de interfonie și video-interfonie pentru maximul de siguranță al căminului sau birourilor dumneavoastră, pentru a fi mereu conștient și sigur pe cine lăsați în preajma copiilor, angajaților și a bunurilor de valoare.

Încuietori Smart

06.

Încuietoarea inteligentă este o încuietoare sigură, care îți permite să încui și să descui ușa, de oriunde te-ai afla.
Ai acces fară chei, vezi cine și cănd sosește, oferă chei virtuale vizitatorilor, verifică dacă ușa este închisă sau deschisă. Toate acestea sunt posibile prin intermediul aplicației. Odată conectat la aplicație, poți securiza, monitoriza și gestiona accesul în locuința ta folosindu-ți telefonul, de oriunde din lume.
Bucură-te de liniște sufletească, protejată de cea mai noua încuietoare inteligentă.
Necesită conexiune Wi-Fi*

ro_RORomanian