Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

Sisteme Efractie

CENTRALE EFRACŢIE şi ACCESORII – CERBER

1 Cerber C52 PCB Placă centrală de avertizare la efracţie cu 5 ZONE EOL complet programabile pe placa de bază. expandabile la 10 prin dublare (fiecare zonă acceptă şi recunoaşterea încercărilor de sabotaj). 2 PARTITII reale şi independente. 10 tipuri şi 13 H atribute de zonă. 2 ieşiri programabile (PGM). fiecare cu câte 19 opţiuni. 30 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 7 nivele de autoritate. 1 cod de instalator (de programare), comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporate. 2 numere de telefon pentru transmiterea la dispecerat. 4 numere de telefon „folow-me”. 2 buffere FIFO care memorează fiecare până la 80 de coduri pentru raportare la dispecerat. fără * ştergerea evenimentelor vechi, jurnal de 425 evenimente cu memorarea datei şi orei. soft de PC – Ezcom C52/C82 – pentru upload/download GRATUIT!, bootloader inclus pentru firmvare upgrade. până la 4 tastaturi LED adresabile pot fi conectate simultan, pe o magistrală de 4 fire; raportare via Ethernet si/sau GPRS utilizând un MultiCOMM Serial.
2 KP-106P

Tastatură LED adresabilă cu 10 LED-uri pentru zonele de lai la 10. indicând alarmele şi defecţiunile, plus 6 LED-uri de stare – SYSTEM. A h. B ARMED. A & B READYşi BYPASS. cu montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. pentru centralele C52.

3 KP-106L Tastatură LED adresabilă cu 10 LEO-uri pentru zonele de lai la 10. indicând alarmele şi defecţiunile, plus 6 LED-uri de stare – SYSTEM. A h. B ARMED. A & B READYşi BYPASS. cu montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. carcasă “Large”, pentru centralele C52.
4 Cerber C62 PCB

PLacă centrală de avertizare la efracţie cu 6 ZONE EOL complet programabile. 2 PARTITII reale şi independente. 2 ieşiri programabile (PGM), fiecare cu câte 31 opţiuni; 45 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 4 nivele JwBSjpp de autoritate (instalator, intretinere. maşter, utilizator). Comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporate. Memorie de 425 evenimente, primele 9 afişate la tastatură. Opţional comunicator vocal MPV-8. soft de PC – Ezcom 82 – pentru upload/download GRATUIT!; până la 4 tastaturi LED pot fi conectate simultan. pe o magistrală de 4 fire.

5 KP-064P Tastatură LED 8 zone. 2 partiţii, cu montaj aparent, pentru centrala C62.
6 Cerber C82 PCB Placă centrală de avertizare la efracţie cu 8 ZONE EOL complet programabile pe placa de bază. expandabile la 16 prin dublare (fiecare zonă acceptă şi recunoaşterea încercărilor de sabotaj). 2 PARTITII reale şi independente. 10 tipuri şi 13 atribute de zonă. 2 ieşiri programabile (PGM). fiecare cu câte 19 opţiuni. 30 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 7 nivele de autoritate. 1 cod de instalator (de programare), comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporate. 2 numere de telefon pentru transmiterea la dispecerat. 4 numere de telefon _foIo»-me», 2 buffere FIFO care memorează fiecare până la 80 de coduri pentru raportare la dispecerat. fără ştergerea evenimentelor vechi, jurnal de 425 evenimente cu memorarea datei şi orei. soft de PC – Ezcom C52JC82 – pentru upload/download GRATUIT!, bootloader inclus pentru firmvare upgrade. până la 4 tastaturi LED adresabile pot fi conectate simultan, pe o magistrală de 4 fire; raportare via Ethernet jifsau GPRS utilizând un MultiCOMM Serial.
7 KP-164P Tastatură LED adresabilă cu 16 LED-uri pentru zonele de la 1 la 16. indicând alarmele şi defecţiunile, plus 4 LED-uri de ;tare – SYSTEM. A ‘& B ARMED şi READY. cu montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. pentru centralele C82.
8 KP-166L Tastatură LED adresabilă cu 16 LED-uri pentru zonele de la 1 la 16. indicând alarmeleşi defecţiunile, plus 4 LEO-uri de stare – SYSTEM. A ‘& B ARMED şi READY. cu montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. carcasă “Large”, pentru centralele C82.
9 Cerber C612 PCB Placă centrală de avertizare la efracţie cu 6 ZONE complet programabile pe placa de bază, expandabile la 12 prin dublare şi/sau utilizarea zonelor de pe tastaturi (fiecare zonă permite cuplarea detectoarelor cu contacte de tip ND sau Wî, recunoaşterea încercărilor de sabotaj, cu sau fără rezistenţă EOL), 2 PARTITII reale şi independente, 13 tipuri şi 18 atribute de zonă. 2 ieşiri programabile (PGM) pe placa de bază. expandabile la 8, fiecare cu câte 46 opţiuni, 45 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 19 nivele de autoritate. 2 coduri de instalator (de programare şi ‘ d*întreţinere), comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporate . 2 numere de telefon pentru îjfiSjffgB. transmiterea la dispecerat. 4 numere de telefon _folo»-me», 2 buffere FIFO care memorează fiecare până la 85 de coduri pentru raportare la dispecerat, fără ştergerea evenimentelor vechi, jurnal de 800 evenimente cu memorarea dateişi orei. soft de PC – Ezcom C612/C816 – pentru upload/download GRATUIT!; bootloader inclus pentru firmvare upgrade, până la 8 tastaturi LED şi/sau LCD adresabile pot fi conectate simultan, pe o magistrală de 4 fire; uploadfdownload pe portul serial utilizând un adaptor serial TTL/RS232/USB; opţional poate fi prevăzut cu modulul procesor vocal – MPV16/DTMF, care are 101 mesaje vocale, pentru fiecare tip de evenimentîn parte, urmat de descriptorii zonelor care au produs evenimentele; raportare via Ethernet sau GPRS utilizând un MultiCOMM Serial.
10 KP-126PZ Tastatură LED adresabilă cu 12 LED -uri pentru zonele de lai la 12. indicând alarmele şi defecţiunile, plus 6 LED-uri de stare – SYSTEM. A & B ARMED. A & B READYşi BYPASS. cu 2 intrări de zone. montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. pentru centralele C612.
11 KP-126LZ Tastatură LED adresabilă cu 12 LED-uri pentru zonele de lai la 12. indicând alarmele şi defecţiunile, plus 6 LED-uri de stare – SYSTEM. A & B ARMED. A & B READYşi BYPASS. cu 2 intrări de zone. montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper. carcasă “Large”, pentru centralele C612.
12 KP-16LCDL-G Tastatură LCD adresabil cu afisaj verde. 2×16 caractere, cu 2 intrări de zone. montaj aparentşi protecţie antisabotaj prin tamper. carcasă “Large”, pentru centralele C612 şi C816.
13 KP-16LCDL-B Tastatură LCD adresabilă cu afisaj albastru. 2×16 caractere, cu 2 intrări de zone. montaj aparentşi protecţie antisabotaj prin tamper. carcasă “Large”, pentru centralele C612 şi C816.
14 Cerber C816 PCB Placă centrală de avertizare la efracţie cu 8 ZONE complet programabile pe placa de bază. expandabile la 16 prin dublare şi/sau utilizarea zonelor de pe tastaturi (fiecare zonă permite cuplarea detectoarelor cu contacte de tip WD sau Wî. recunoaşterea încercărilor de sabotaj, cu sau fără rezistenţă EOL). 2 PARTITII reale şi independente. 13 tipuri şi 18 atribute de zonă. 2 ieşiri programabile (PGM) pe placa de bază. expandabile la 8. fiecare cu câte 50 opţiuni. 45 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 19 nivele de autoritate. 2 coduri de instalator (de programareşi de întreţinere), comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporate .2 numere de telefon pentru ffiSpP transmiterea la dispecerat. 4 numere de telefon „folow-me», 2 buffere FIFO care memorează fiecare până la 85 de coduri pentru raportare la dispecerat, fără ştergerea evenimentelor vechi; jurnal de 800 evenimente cu memorarea dateişi orei. soft de PC – Ezcom C612/C816 – pentru upload/download GRATUIT!; bootloader inclus pentru firmware upgrade. până la 8 tastaturi LED şi/sau LCD adresabile pot fi conectate simultan, pe o magistrală de 4 fire; uploadfdownload pe portul serial utilizând un adaptor serial TTL/RS232/USB; opţional poate fi prevăzut cu modulul procesor vocal – MPV16JDTMF. care are 101 mesaje vocale, pentru fiecare tip de evenimentîn parte, urmat de descriptorii zonelor care au produs evenimentele; raportare via Ethernet jifsau GPRS utilizând un MultiCOMM Serial.
15

Cerber C816V PCB

Placă centrată hibridă (permite conectare senzori cu şi fără fir ) de avertizare la efracţie cu 8 ZONE complet programabile pe placa de bază. expandabile la 16 prin dublare şi/sau utilizarea zonelor de pe tastaturi şi/sau senzori fără Jir (fiecare zonă cu fir permite cuplarea detectoarelor cu contacte de tip ND sau Wî, recunoaşterea încercărilor de sabotaj, cu sau fără rezistenţă EOL); permite conectare senzori fără fir de la Jablotron ,din familia JA60 (JA-SOP, JA-SON. JA- SOSP. JA-SOG, JA-SOB): 2 PARTITII reale şi independente, 13 tipuri şi 19 atribute de zonă. 2 ieşiri programabile (PGM) i; pe placa de bază, espandabile la 8. fiecare cu câte 50 opţiuni, 45 coduri de utilizator programabile (primul fiind codul maşter) cu 19 nivele de autoritate. 2 coduri de instalator (de programareşi de întreţinere), comunicatoare digital şi cu sunete de sinteză încorporat e, 2 numere de telefon pentru transmiterea la dispecerat. 4 numere de telefon „folow-me”, 2 buffere FIFO care memorează fiecare până la 85 de coduri pentru raportare la dispecerat. fără ştergerea evenimentelor vechi; jurnal de 800 evenimente cu memorarea datei şi orei, soft de PC – Ezcom C612/C816 – pentru upload/download GRATUIT!; bootloader inclus pentru firmvare upgrade;până ia 8 tastaturi LED şi/sau LCO adresabile pot fi conectate simultan, pe o magistrală de 4 fire; uploadfdownload pe portul serial utilizând un adaptor serial TTURS232/USB; opţional poate fi prevăzut cu modulul procesor vocal – MPV16JDTMF, care are 101 mesaje vocale, pentru fiecare tip de eveniment în parte, urmat de descriptorii zonelor care au produs evenimentele;raportare via Ethernet si/sau GPRS utilizând un MultiCQMM Serial.
16

Cerber M816V PCB

Modul espandor de zone fără fir plus antenă RF. tip placă adiţională, destinat upgrade-ului produsului “Cerber C31S” la “Cerber C816W”.
17

KP-164PZ

Tastatură LED adresabilă cu 16 LED-uri pentru zonele de lai la 16, indicând alarmele şi defecţiunile, plus 4 LED-uri de stare – SYSTEM, A & B ARMED şi READY, cu 2 intrări de zone, montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper, pentru ~ centralele C816 şi C816V.
18

KP-166LZ

Tastatură LED adresabilă cu 16 LED-uri pentru zonele de la 1 la 16, indicând alarmeleşi defecţiunile, plus 6 LED-uri de stare – SYSTEM, A & B ARMED, A & B READY şi BYPASS, cu 2 intrări de zone, montaj aparent şi protecţie antisabotaj prin tamper, carcasă “Large”, pentru centralele C816 şi C816V.
19

Cerber C41V4 PCB

Placă centrată de avertizare la efracţie cu 4 zone programabile * 1 zonă “kejsvitch”/tamper. 2 ieşiri programabile (PGM), fiecare cu câte 9 opţiuni. 4 coduri de utilizator şi apelator telefonic (4 mesaje) încorporat pentru 7 numere de telefon. Memorie locată de 9 evenimente afişabile la tastatură, până la 4 tastaturi LED pot fi conectate simultan, pe o magistrată de 4 fire
20

KP-054

Tastatură LED 5 zone. cu montaj aparent, pentru centralele C41V4.
21

Cerber B31

Centrală de avertizare la efracţie cu 3 zone + 1 zonă de preavertizare, cu alimentator, operare prin telecomandă radio cu COD  SĂRITOR, 2 telecomenzi incluse. 0 zonă cu posibilitate de izolare, o zonă 24h, panică mobilă pe telecomandă, o ieşire trigger, sirenă piezoelectrică încorporată, permite cuplarea opţională a unui Comunicator digital CERBER-COMşi modul procesor vocal MPV- CERBER (2 mesaje vocale).

 

CENTRALE CERBER cu COMUNICATOARE IP/GPRS INCLUSE

22

Cerber C52 IPfGPRS – COMBO

Centrală Cerber C52 PCB + MultiCOMM IPfGPRS-s PCB.în carcasă de plastic ignifug CSP-00-A17 TR27
23

Cerber C82 IPfGPRS – COMBO

Centrală Cerber C82 PCB + MultiCOMM IPfGPRS-s PCB.în carcasă de plastic ignifug CSP-00-A17TR45
24

Cerber C612 IPfGPRS – COMBO

Centrală Cerber C812 PCB + MultiCOMM IPfGPRS-s PCB.în carcasă de plastic ignifug CSP-00-A17TR45
25

Cerber C816 IPfGPRS – COMBO

Centrală Cerber C816 PCB + MultiCOMM IPfGPRS-s PCB.în carcasă de plastic ignifug CSP-00-A17TR45
26

Cerber C816V IPfGPRS – COMBO

Centrală Cerber C816V PCB + MultiCOMM IPfGPRS-s PCB.în carcasă de plastic ignifug CSP-00-A17TR45

 

CENTRALE EFRACŢIE şi ACCESORII – Texecom ANGLIA

32

Premier 816

Centrală alarmă 8 zone programabile cu posibilitate de extensie la 18 zone. 4 Partiţii. Funcţionează cu tastatură LED si/sau LCD cu montaj aparent (până la 5 suplimentare) (neinclusă în preţ). 8 ieşiri programabile (2 supravegheate), intrare tamper suplimentară, intrare pentru reset de la distanţă. 32 coduri de utilizator. Comunicator digital încorporat, posibilitate de upload/download local şi la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 1000 evenimente. Include carcasa si transformator. Nu include tastatura
33

Premier RKP16 Plus

Tastatură LED cu montaj aparent pentru centrala Premier 816.
34

Premier 832

Centrală alarmă 8 zone programabile cu posibilitate de extensie la 32 zone. 4 Partiţii. Funcţionează cu tastatură LCD cu montaj 1 aparent (până la 5 suplimentare) (neinclusă în preţ). 8 ieşiri programabile (2 supravegheate), intrare tamper suplimentară. intrare pentru reset de la distanţă. 32 coduri de utilizator. Comunicator digital încorporat si/sau “follow-me”, posibilitate de upload/download local şi de la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 1000 evenimente. Include carcasa si transformator. Nu include tastatura.
35

Premier 888

Centrală alarmă 8 zone programabile cu posibilitate de extensie la 88 zone. 8 partiţii. 1 buclă adresabilă. Funcţionează cu tastatură LCD cu montaj aparent (până la 7 suplimentare)(neinclusă în preţ). 13 ieşiri programabile, cu posibilitate de extensie la 93. intrare pentru reset de la distanţă, intrare tamper suplimentară. 50 coduri de utilizator. Comunicator digital încorporat, posibilitate de upload/download local şi la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 1000 evenimente. Transformator şi cutie de tabla incluse. Nu include tastatura.
36

Premier 8168

Centrală alarmă 8 zone programabile cu posibilitate de extensie la 188 zone. 16 partiţii. 2 bucle adresabile. Funcţionează cu tastatură LCD cu montaj aparent (până la 15 suplimentare) (neinclusă în preţ). 13 ieşiri programabile, cu posibilitate de extensie la 173. intrare pentru reset de la distanţă, intrare tamper suplimentară. 100 coduri de utilizator. Comunicator digital încorporat, posibilitate de upload/download local şi de la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 2000 evenimente. Transformator şi cutie de tabla incluse. Nu include tastatura.

I

37

Premier 640

Centrală alarmă fara zone programabile pe placa de baza. cu posibilitate de extensie la $40 zone. 18 partiţii, până la 34 tastaturi LCD. 3 bucle adresabile. Funcţionează cu tastatură LCDL cu montaj aparent (până la 15 suplimentare) (neinclusă în preţ). 13 ieşiri programabile, cu posibilitate de extensie la 533. intrare pentru reset de la distanţă, intrare tamper suplimentară. 200 coduri de utilizator. Comunicator digital încorporat, posibilitate de upload/download local şi de la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 4000 evenimente. Transformator şi cutie de tabla incluse. Nu include tastatura.
38

Premier LCDL

Tastatură LCD cu afişaj extins. 32 caractere, montaj aparent, pentru centralele Premier 313. Premier 332. Premier 333. Premier 3163 şi Premier 640.2 zone EOL programabile. 1 ieşire programabilă. 1 ieşire pentru difuzor.
39

Premier LCDL-P

Tastatură LCD cu afişaj extins. 32 caractere, montaj aparent şi CITITOR DE PROXIMITATE, pentru centralele Premier 316. Premier 332. Premier 333. Premier 3163şi Premier 640.2 zone EOL programabile. 1 ieşire programabilă. 1 ieşire pentru difuzor.
40

Premier KIT KEYTAG(SET 5 BUC.)

Tag-uri de proximitate compatibile cu Premier LCDL-P. Kit format din 5 bucăţi.
r41

Premier 8X

Modul de extensie la distanţa cu 3 zone şi 2 ieşiri pentru centrala Premier 316/332. Este preva zut cu carcasa proprie şi este conectat la centrală pe magistrala de date. Ieşire driver sirenă cu controlul electronic al volumului, ieşire difuzor.
42

Premier 8XP

Modul de extensie la distanţă cu 3 zone şi 3 ieşiri pentru centralele Premier 333 şi Premier 3163. Este prevă zut cu carcasă proprie şi ’1 este conectat la centrală pe magistrala de date. 1 intrare auxiliară programabilă şi 1 ieşire driver sirenă.
43

Premier USB-COM

Interfaţă USB pentru conectare PC pentru upload/download local la centralele Premier 316/332. Premier 333 şi Premier 3163.
44

Premier COM-IP

Adaptor port serial la TCP/IP. Modul ce oferă posibilitatea de conectare pe Internet sau in reţeaua de calculatoare locala a centralei de alarma.
45

Premier COM300

Comunicator pt centralele Premier 88 si 168.
DETECTOARE PREZENTA - CERBER
48

CERBER eyePRO IA

Detector de mişcare PIR analogic, volumetric cu suport orientabil. raza 12m. acoperire 120 grade, element de detecţie IR; plaja de temperatură 0… *55 C. Consum 10mA@12Vcc în stand-by.
47

CERBER eyePRO 1D

Detector de mişcare PIR digital, volumetric cu suport orientabil. rază 12m, acoperire 120 grade, element de detecţie IR; plajă de temperatură 0… *55 C. consum 10mA@12Vccîn stand-by.
48

BOSCH

ISM-BLP1

Detector de mişcare PIR digital, volumetric, raza de acţiune 12m, acoperire 120 grade, element de detectie IR: plaja de temperatura – 1 29C… +59 C, consum 10mA@12Vcc in stand-by, compensare la temperatura, FSP, include look-down zone. imunitate la insecte si praf, compensare cu temperatura, tamper.
49

BOSCH BLP1 PET

Detector de mişcare PIR digital, volumetric, raza de acţiune 11m x 11m, acoperire 120 grade, element de detectie IR: plaja de temperatura -29 C… +49 C, consum 10mA@12Vcc in stand-by, compensare la temperatura, FSP, include look-down zone, imunitate la insecte, praf si la animale mai mici de 13.5kg, compensare cu temperatura, tamper.
50

BOSCH ISC-PPR1-V16

Detector de mişcare PIR digital, volumetric, raza de acţiune 1Sm x 21m selectabila la 8m x 10m, tehnologie “tri-focus”, plaja de temperatura -29C… + 55′C, compensare cu temperatura, consum 10mA@12Vcc in stand-by, imunitate la insecte, praf si la animale mai mici de 4.5kg. IP41
DETECTOARE PREZENTA - TEXECOM
51

TEXECOM

REFLEX

Detector de mişcare PIR analogic, volumetric cu suport orientaţii, rază 12m, acoperire 104 grade, element de detecţie IR. imunitate RF  10V/m, 150Khz-1Ghz. plaja de temperatură -10… *55 C, consum 17mA@12Vcc în stand-by. Include suport pentru montare.
52

TEXECOM 30 PetVise

RH Detector holografic imun la animale mici pană la 35kg, suprafaţa standard acoperită 12×18,9m2,unghi de detectie în plan orizontal 104 ?» > grade, element de detectie IR dual, imunitate RF S5V/m, 80MHz-1GHz. plaja de temperatură -10… *55 C, consum 18mA@12Vccîn stand-by. Include suport pentru montare.
53

TEXECOM PRESTIGE COMPACT IR

PIR analogic miniatura. Tehnologie SMD cu o excelenta fiabilitate. Include suport pentru montare.
54

TEXECOM PRESTIGE IR

PIR DIGITAL cu imunitate crescută, lentila Fresnelşi compensare cu temperatura. Posibilitatea de control a LED-ului de la distanta. Include suport pentru montare.
r55

TEXECOM PRESTIGE QD

Detector PIR digital cu element QUAD real şi modul electronic interschimbabil pentru seria PRESTIGE. Detectia QUAD reala asigura o stabilitate suplimentara pentru condiţii grele. Distanta 15m, compensare digitala a temperaturii. Include suport pentru montare.
58

TEXECOM PRESTIGE TD

Detector PIR digital cu doua elemente de detectie. Stabilitate excepţionala. Distanta 15m. Ideal pentru spatii comerciale. Include suport pentru montare.
57

TEXECOM IMPAQ GLASS BREAK

Senzor de soc cu traductor piezoelectric, pentru sisteme de efracţie, cu montaj aparent. Tensiunea de alimentare 9-1SVcc, consum 9mA. Temperatura de operare de la 0 grade la +55 grade C
58

TEXECOM PRESTIGE OT

Detector dual de mşcare PIR volumetric + MW, rază 15m, acoperire 104 grade, element de detectie IR dual, frecvenţa MW 2.450Ghz, imunitate RF 10V/m, 150Khz-1Ghz. plaja de temperatură -10… *55 C, consum 30mA@12Vccîn stand-by. Include suport pentru montare.
59

TEXECOM Rf 360

 Detector în IR profesional, direcţia de supraveghere: 330 grade omnidirecţională, lentilă cu 31 de faţete, fiecare cu o zonă de proiecţie cu 4 elemente, unghiul de acoperire: 112 Conic, aria protejată: 7m diametru când este montat la 2,4m înă Rime, 10,5m diametru când este montat la 3,Sm înă Iţime. Tensiunea de alimentare: 9 – 1SVcc, consum de curent: 1SmA la 12Vcc în “stand-by”, analiza semnalului după logica fuzzy, învăţarea condiţiilor mediului înconjură tor pe baza neurală, imunitate la perturbaţii RF.
60

TEXECOM Rf 650

Detector în IR profesional, de înaltă imunitate, suprafaţa standard acoperită 12×13,9m2,unghi de detecţie în plan orizontal 104 grade, element de detecţie IR dual, imunitate RF S5V/m, 30MHz-1GHz. plaja de temperatură -10… +55 C, consum 1SmA@12Vccîn stand-by.
61

TEXECOM

IMPAQ

Senzor de şoc cu traductor piezoelectric, pentru sisteme de efracţie, cu montaj aparent. Tensiunea de alimentare 9-1SVcc. consum 9 mA. Temperatura de operare 0… +55 C – Texecom ANGLIA.
62

TEXECOM EXODUS OH/4V/DB

Detector optic de fum & temperatura pe 4 fire cu ieşire pe releu – Texecom-Anglia, recomandat pentru detectie rapida a incendiului cu »**t fum si/sau flacara in medii cu contaminarea aerului cu fum, particule sau abur. Soclul detectorului inclus in pret. Proiectat cu AUTORESET. Recomandat pentru oricare tip de centrala de antiefractie pe zona normala de detectie.
63

TEXECOM PRESTIGE EXTERNAL TO White/black

Detector dual de mişcare in IR pentru exterior, distanta maxima 12m, acoperire 90′Cu grad de orientare 130′, compensare digitala a ] temperaturii, plaja de temperatură -35C… *55C, consum 32mA@12Vcc în stand-by.releu selectabil WC/ NO. alimentare 9-1SVDC. Mod de funcţionare zi/ noapte. Inaltimea de instalare intre 1 – 1,4m, recomandat 1,2m. TEXECOM
DETECTOARE PREZENTA
64

JABLOTRON JS 20 LARGO

i

Detector de mişcare PIR, volumetric cu analiza electronica a semnalului, rază 12m, acoperire 120 grade, rezistenta interna max. 6O ohmi, excelentă imunitate, reglaj de sensibilitate. Releu alarmă pentru ieşiri 50 mA la 80V. plaja de temperatură -10… +40 C, consum 10mA@12Vcc (LED stins).

65

JABLOTRON

JS-7906

Lentilă protectie alarme false la animale mici, pentru detectori Jablotron
ALTE DETECTOARE
66

SD-8551 V

Contact magnetic cu releu reed montaj APARENT, fixare cu adeziv, distanţa de acţionare 22mm.
67

SD-8523 V

Contact magnetic cu releu reed montaj APARENT, fixare în şuruburi, distanţa de acţionare 22mm.
68

JABLOTRON

GBS-210

Detector audio de geam spart, raza de acoperire 9m, alimentat la 10-1SVcc, consum 15mA, releu 0,5A la S0V. Temperatura de operare – 10… .+55 C. Jablotron CEHIA
69

JABLOTRON JS 25 COMBO

Detector de mişcare PIR+ GEAM SPART, volumetric cu analiza electronica a semnalului, rază 12m, acoperire 120 grade, rezistenta interna max. 80 ohmi, excelentă imunitate, reglaj de sensibilitate. Ieşiri separate IR şi respectiv geam spart. Releu alarmă pentru ieşiri 50 mA la 80V. plaja de temperatură -10… +40 C, consum 10mA@12Vcc (LED stins). Elementul de geam spart are domeniul de detectie de max. 9 m, dimensiune minima geam 0,6×0,6m, sensibilitate reglabila. Practic doi detectori intr-o singura carcasa.
70

JABLOTRON

GS-133

Detector de gaz metan cu 2 nivele (10% şi 20%), alimentat la 10Vca sau 12Vcc, consum 200mA, releu IA la 125V. Semnalizare acustică locală 83dB la 0,3m. Temperatura de operare -10… +55 C – Jablotron CEHIA.
71

JABLOTRON

GS-130

Detector de gaz metan cu 2 nivele (10% şi 20%), alimentat la 220Vca sau 12Vcc, consum 5W, releu 5A la 230V. Semnalizare acustică locală 94dB la 0,3m. Temperatura de operare -10… +40 C – Jablotron CEHIA.
72

JABLOTRON LD 63HS

Detectorul de inundaţie LD-S3HS poate fi folosit în sălile de baie, pivniţe, etc. unde este necesară detecţia apei. Este alimentat local de la baterii AAA. In cazul detecţiei scurgerilor de apă. va porni o sirenă încorporată de 100 dB.

1

73

TEXECOM PRESTIGE Bracket

Suport PIR gama Prestige
74

TEXECOM REFLEX Bracket

Suport PIR gama Reflex, 3D Petwise

 

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta