Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

Fusle security

Consultanta servicii de paza si protectie, transport valori, monitorizare si interventie

Serviciile de consultanta furnizate gratuit sprijina beneficiarul in procesul decizional, in scopul de a fi in masura sa selecteze in deplina cunostinta de cauza cele mai favorabile solutii care utilizeaza atit sisteme tehnice de securitate  cit si de interventie umana si incorporeaza elemente ce raspund atit criteriilor de performanta profesionala cit si criteriilor specifice ale beneficiarului.

Oferim de asemenea, contra cost, servicii de consultanta in domeniu, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice, la un pret competitiv care sa satisfaca ambele parti.

Societatea asigura pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc, stabilitatea dispozitivului propriu de paza si instruirea personalului cu astfel de atributii.

Totodata societatea poate asigura asistenta de specialitate la redactarea planului de paza si protectie, transport valori,  intocmirea proiectelor tehnice de securitate pentru avizare de catre organele de politie.

Noi va oferim cele noi solutii si sisteme de securitate pentru siguranta , integritatea familiei si a afacerii dvs.

Consultanta de Specialitate

In alegerea variantei optime pentru asigurarea bunurilor si valorilor dintr-un obiectiv, a vietii si integritatii persoanelor, FUSLE  SECURITY va sta la dispozitie, prin profesionistii sai, cu servicii de consiliere de specialitate .Serviciul de consultanta este in masura sa analizeze cererile formulate, sa ofere solutii, sa propuna serviciile optime din punct de vedere al eficientei si al costurilor si isi asuma intreaga responsabilitate pentru solutia adoptata

Analiza de risc

Pentru a putea satisface exigentele clientilor nostri, elaboram un studiu despre factorii de risc la care este supus obiectivul, astfel incat sa propunem un sistem de securitate eficient pentru siguranta dvs.

Proiectare de Sisteme

Proiectul reprezintă documentul de bază care contribuie la începerea şi desfăşurarea lucrărilor de instalare avizat de catre organele de politie competente conform legii 333/2003. Proiectele sunt intocmite de catre inginerii nostri atestati profesional cu studii superioare de specialitate.

Lucrari de Instalare si Montaj

Execuţia de lucrări de calitate la termenele stabilite prin contracte este posibilă numai prin folosirea tehnologii corecte şi eficiente de către specialişti competenţi.

Punere in Functiune

Punerea în funcţiune a sistemelor reprezintă etapa de validare a soluţiei tehnice şi a proiectului de sistem prin probele efectuate. Reglajele, programarea şi testarea componentelor de sistem se execută conform documentaţiei de proiectare, predarea beneficiarului pe baza de proces verbal de receptie pentru o utlizare a sistemului de securitate cat mai eficienta.

Instruire Personal

Pentru asigurarea functionarii Sistemului Integrat de Securitate, se impune ca fiecare institutie/obiectiv sa asigure necesarul de personal, cu pregatire specifica, ce-l va deservi.

Mentenanta

Compania noastra  ofera mentenanta si service complet atat in garantie cat si post-garantie.
In perioada de garantie asiguram toate operatiile specificate conform normelor in vigoare. Mai mult, se asigura un timp de raspuns standard de maximum 24h pentru orice regiune acoperita de catre societatea noastra.
In perioada post-garantie se poate opta pentru doua posibilitati de lucru: contract de service si mentenanta cu abonament lunar sau interventie contra cost la cele mai avantajoase preturi.

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta