Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

Vasile Fusle jr. va arbitra in cadrul Festivalului Olimpic pentru Tineretul European din Georgia

Vasile-Fusle-jr[1]Vasile Fusle jr. de la CSM Satu Mare a fost selectat sa arbitreze in cadrul Festivalul Olimpic pentru Tineretul European (FOTE). Evenimentul sportiv se va desfasura in capitala Georgiei, Tbilisi, in perioada 26 iulie-2 august.

„Am fost selectionat de catre Comisia Europeana de Arbitraj pentru aceasta competitie. In total suntem un numar de 16 arbitri, eu fac parte din delegatia Romaniei, dar mai sunt si alti arbitri din tara noastra la toate sporturile care se desfasoara la acest festival”, a declarat Vasile Fusle jr.
Este vorba despre urmatoarele sporturi: judo, tenis, gimnastica artistica, ciclism, atletism, inot, volei, handbal si baschet.
La Festivalul Olimpic pentru Tineretul European participa 50 de tari, peste 300 de jurnalisti nationali si internationali, peste 2.000 de voluntari, 3.487 de sportivi si stafuri tehnice.
Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 26 iulie pe stadionul olimpic exact ca marea olimpiada, cu delegatiile care vor intra pe rand in tinutele oficiale pentru prezentarea natiunilor, la fel este si satul olimpic unde stau toti sportivii si oficialitatile.
„Sunt foarte bucuros ca am fost selectionat. Sunt pe drumul cel bun, cu multa munca se poate orice. Ma bucur ca reprezint Romania, orasul Satu Mare si CSM Satu Mare la cel mai inalt nivel. Lotul olimpic de judo va lua startul cu un numar de 12 sportivi, sase la masculin si sase la feminin. Speram la medalii cat mai stralucitoare”, a declarat Fusle.

 

LINK

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta