Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

Pe langa sportivi buni, CSM Satu Mare are si un arbitru de clasa

Vasile-Fusle[1]CSM Satu Mare are o sectie de judo care se poate mandri atat cu rezultate excelente obtinute pe plan sportiv cat si la capitolul arbitri. De data aceasta vom vorbi despre Vasile Fusle jr. cel care a fost selectat sa arbitreze la o competitie extrem de importanta. In perioada 3-5 iulie, satmareanul se va afla la Sofia in Bulgaria, acolo unde se va desfasura Campionatul European de judo dedicat cadetilor. Pe langa arbitru, Vasile Fusle este si unul dintre cei mai titrati sportivi la nivel national si international.

“Am sa arbitrez la Campionatul European de judo rezervat cadetilor in perioada 3-5 iulie, ce va avea loc in Sofia (Bulgaria). Primele doua zile va fi proba de individual, iar in ultima zi se va desfasura proba pe echipe. Aici, si delegatia Romaniei are doua echipe complete, atat la masculin cat si la feminin, de unde speram la o medalie cat mai stralucitoare”, a declarat Vasile Fusle jr.
Isi doreste sa aiba o evolutie cat mai buna pentru a reusi sa prinda blocurile finale in lupta pentru medalii.
“Pentru mine este al doilea campionat european, dupa cel de anul trecut din Polonia. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa acced printre cei mai buni arbitri din lume. In prezent sunt pe locul 78 mondial in topul arbitrilor si sper la o evolutie cat mai buna si sa reusesc sa prind blocurile finale in lupta pentru medalii. Totodata, sper sa urc cat mai sus in clasamentul mondial, pentru a fi delegat la cat mai multe turnee de asemenea anvergura”, spune sportivul satmarean.
Vasile Fusle este arbitru din anul 2000. A devenit arbitru continental din 2012. De curand ne-a declarat ca si-ar dori sa arbitreze la Jocurile Olimpice, pentru ca e visul fiecarui arbitru. Dar e drum lung pana acolo.

 

LINK

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta