Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

CSM Satu Mare reprezentat la Seminarul International de Judo

43371[1]Vasile Fusle senior, impreuna cu Vasile Fusle jr. reprezinta CSM Satu Mare la Seminarul International de Judo pentru arbitrii si antrenori, eveniment ce se desfasoara in perioada 23-26 aprilie, in Poiana Brasov.

Seminarul este organizat de catre Federatia Romana de Judo si EJU (Uniunea Europeana de Judo).
La stagiul de pregatire sunt prezenti peste 90 de antrenori si arbitri din 35 de tari de pe continentul european. Din partea CSM Satu Mare particita, in calitate de antrenor, Vasile Fusle senior iar ca si arbitru continental, Vasile Fusle jr.
Asemenea stagii se organizeaza anual in diferite tari din Europa, unde sunt dezbateri despre tehnicile de judo din diferite competitii internationale.
„Comisia europeana de arbitri prezinta analiza arbitrajului mondial si totodata, perfectionarea acestuia, deoarece ne aflam in anul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Sunt teme cu vizualizare video si solutionarea cazurilor dificile cu care ne intalnim la aproape orice competitie majora. Dar si teme practice care se dezbat pe tatami in kimono cu exemple clare de tehnici si diferite situatii neclare”, a declarat Vasile Fusle jr.
Urmatoarea competitie la care va arbritra Vasile Fusle jr. este Cupa Europeana ce va avea loc la Cluj-Napoca in perioada 8-10 mai.

 

LINK

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta