Fusle security interventii, logo, satu mare <img src="http://fuslesecurity.ro/fusle_logo.png" />Not availeble Get Adobe Flash player Fusle security interventii, monitorizare, satu mare

Medalii pe banda rulanta la judo si popice

judo1[3]Luni a fost zi de bilant pentru sportivii de la CSM Satu Mare. Sectia de judo si cea de popice s-au intors de la Iasi cu un total de 11 medalii.

Trei competitii importante au avut loc in week-end la Iasi. Cupa Romaniei si Campionatul National de lupte la sol (ne-waza) pentru judoka, respectiv Campionatul National de juniori 1 la popice.

Numeroasa delegatie de judoka de la CSM a urcat de zece ori pe podium la cele doua competitii. La Cupa Romaniei, pe primul loc s-au clasat Cristian Bodarlau (90 kg), pe doi Remus Lazea (66 kg) si Marian Halas (81 kg), iar pe trei Amado Lazea (60 kg) si Lorand Samel (100 kg, CS Unio-CSM). Iar pe cinci a incheiat competitia Ovidiu Pop (+100 kg).

Alte cinci clasari pe podium si la Nationalele de newaza. Acolo unde Cristian Bodarlau (+90 kg) si Amado Lazea (66 kg) au devenit campioni nationali, iar Remus Lazea (66 kg) a cucerit argintul, fiind invins in finala chiar de fratele sau geaman, Amado. Bronz au cucerit Marian Halas (81 kg) si Lorand Samel (+90 kg, Unio-CSM).

Asadar un bilant de zece medalii pentru sportivii pregatiti de Vasile Fusle, Marian Halas si Mihaly Terely.

Urmeaza un tur de forta pentru sectia de judo de la CSM, care in week-end participa cu micii sportivi la Eurojuniors la Oradea, apoi urmeaza Grand Prix-uri la Zagreb si in alte orase din Europa, concursuri care puncteaza pentru J.O., apoi Jocurile Europei, acolo unde Remus Lazea si Cristian Bodarlau vor face parte din lotul national care se va deplasa in iunie la Baku. Mai mult, presedintele FRJ a dat asigurari ca la Satu Mare va sosi un set nou de saltele (tatami), pentru a se putea realiza performante majore.

Aur si la popice
Tot la Iasi, in week-end s-a desfasurat si Campionatul National de popice rezervat juniorilor 1 (Under 18). Alaturi de antrenorul Gheorghe Sabau au facut deplasarea Marius Lucut si Gabriel Sabau.

Cel mai bun a fost Lucut, care a reusit sa doboare cele mai multe popice la sprint, 558 si sa isi adjudece titlul national, fiind la a treia medalie de aur pentru CSM. Datorita acestui rezultat de exceptie, Marius Lucut si-a consolidat pozitia in cadrul lotului national care va participa in mai la Campionatele Mondiale de la Spickendorg, Germania. Va fi un cantonament in prealabil, din 30 aprilie, dupa care se va pleca spre Germania.

Iar pe 30 si 31 mai, la Tg. Mures va avea loc turneul final, unde echipa CSM-ului spera sa cucereasca din nou medalii importante.

Se tot vorbeste si despre acea sala noua de popice, conducerea federatiei de specialitate asigurand ca se va construi una la Satu Mare.

Iar pe viitor, in 2018, se doreste organizarea unui Campionat Mondial in Romania, mai exact la Satu Mare, daca aceste conditii vor fi indeplinite.

Din 2004 nu a mai avut loc in Romania un Campionat Mondial de popice, ultima data desfasurandu-se la Brasov.

Nu putem sa nu amintim la final ca presedintele CSM ne-a asigurat ca echipa de baschet va continua si ca deja se poarta discutii avansate cu jucatoare si cu un nou staff tehnic.

 

LINK

© 2013 FUSLE SECURITY- Siguranta pentru casa si afacerea ta